Open Galerie zondagmiddag 19 november 12.00-16.30 in Vinkeveen

Zoekt u nog iets unieks voor aan de muur of zoekt u nog een bijzonder cadeau voor de komende feestdagen? Kom dan gezellig even kijken of er een schilderij, aquarel of print voor u bij is tijdens de ‘Open Galerie’ die ik organiseer op zondagmiddag 19 november. In een ongedwongen sfeer vertel ik u graag meer over mijn herkenbare werk. De toegang is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Behalve mijn grotere schilderijen aan de muur toon ik tijdens mijn Open Galerie ook kleinere aquarellen. Dat zijn vooral stillevens. Ingelijst en wel zijn ze ongeveer 25x25cm en – voor zover nog beschikbaar – te koop. Daarnaast laat ik ook een aantal aquarel-portretten zien. Portretten maak ik meestal in opdracht, zoals laatst een vierluik in aquarel op doek van vier jongens uit één gezin.

Ook te zien tijdens de Open Galerie zijn mijn Limited Edition Art Prints oftewel giclées. Museumkwaliteit reproducties in beperkte oplage (25 ex. per origineel), door mij persoonlijk genummerd en gesigneerd. De prints vormen een betaalbaar alternatief voor de originele schilderijen. U kunt de perfecte kwaliteit van de prints mooi vergelijken met de originelen, want die hangen ook aan de muur. Studio Buitenhof uit Den Haag verzorgde de opnamen en prints en De Inlijsteraar uit De Kwakel verzorgde de passe partouts en een ingelijst voorbeeld. U moet het gezien hebben! Tijdens de Open Galerie geldt overigens een aantrekkelijke € 50,– korting op de giclée-prints.

Ik heet u van harte welkom op zondagmiddag 19 november tussen 12.00 en 16.30 uur in het pand van Tweed op Achterbos 105 in Vinkeveen.
 

U kunt de print mooi vergelijken met het origineel, want die hangt aan…
U kunt de print mooi vergelijken met het origineel, want die hangt aan de muur.
Naast mijn schilderijen laat ik ook kleinere originelen (aquarellen) en…
Naast mijn schilderijen laat ik ook kleinere originelen (aquarellen) en mijn nieuwe giclées zien.

Nieuws


sitemap Schilderijen Marcel Straver
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten