Zondag 22 april, 14-17 uur: opening solo-expositie bij The Art Shop Alphen

The Art Shop Alphen nodigt je graag uit voor de opening van de expositie

‘MOOIE STREKEN’

Zondag 22 april vieren we het voorjaar met de opening van de expositie met werk van kunstschilder Marcel Straver alias Straverf.

Marcel laat zich inspireren door de kleine natuur om hem heen. Tijdens een wandeling of fietstocht ziet hij taferelen die hem boeien. Later maakt hij in zijn atelier een geabstraheerde impressie van wat hij waarnam. Dat doet hij – meestal in acryl op doek – op geheel eigen wijze, namelijk in korte streken met de platte kwast. De streken zijn schijnbaar wille­keurig over elkaar geplaatst. Je kunt zijn werk op twee manieren beleven: van dichtbij zie je een abstractie, maar neem wat meer afstand en je ziet een impressionistische voorstelling. Hij noemt zijn manier van schilderen zelf wel grof pointilleren. Maar grof kun je zijn werk zeker niet noemen. Je kunt zien dat hij juist subtiel en bedachtzaam te werk gaat. Daarbij verloochent hij zijn werk als grafisch ontwerper niet. De voorstellingen worden steevast teruggebracht tot de essentie.

Dat levert mooie streken op, herkenbare landschappen bij ons uit de buurt. Zijn kleur­gebruik en confetti-achtige manier van schilderen zorgen bovendien voor een vrolijke en frisse lente-achtige uitstraling.

Graag tot zondag 22 april, 14.00-17.00 uur!

The Art Shop Alphen
Euromarkt 12 (daVinci)
2408 BL Alphen a/d Rijn
alphen@theartshop.nl
06 24 81 49 49

Voorzijde uitnodiging
Voorzijde uitnodiging
Achterzijde uitnodiging
Achterzijde uitnodiging

Nieuws


sitemap Schilderijen Marcel Straver
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten