De eerste laag.
De eerste laag.
De tweede laag.
De tweede laag.
De derde laag.
De derde laag.
De vierde laag.
De vierde laag.
Detail 1.
Detail 1.
Detail 2.
Detail 2.
Detail 3.
Detail 3.
Ingelijst.
Ingelijst.

Cambodja’s Hoop

Ik ben voor Stichting Toetssteen in 2011 en in 2014 op Huizenbouwreis naar Cambodja geweest. Bijzondere reizen vanwege het prachtige land en haar inwoners, maar vooral ook door het ‘steentje bijdragen’ dat je dan mag doen: zelf met hamer en spijkers aan de slag om voor de armsten een huis te bouwen. Een onvergetelijke ervaring! Van 22 januari t/m 1 februari 2016 reist er voor de 6e keer een team van Stichting Toetssteen af naar Cambodja om huizen op palen te bouwen.

Een vorig werk van mij ten bate van Cambodja werd geveild (en met een leuke opbrengst ook nog), maar dit werk nu wordt verloot onder de donateurs die in de periode van zaterdag 9 t/m donderdag 21 januari minimaal 10 euro doneren. De opbrengst is voor Stichting Toetssteen en dus ten bate van de armsten van Cambodja.

Laat Cambodja niet aan haar lot over. Maak kans op dit schilderij door € 10,– of meer te doneren via het donatieformulier op de website van Stichting Toetssteen.

Kijk op de website van Stichting Toetssteen voor meer informatie over het huizen bouwen en over de aanstaande reis. Stichting Toetssteen zorgt ook voor waterputten en -reservoirs en voert tevens actie voor een hoognodig vrouwenziekenhuis in Cambodja.
jaar2015
afmetingen50 x 60 cm
techniekalkyd olie op paneel
kunstwerken » alle werken » alle categorieën » Cambodja’s Hoop

sitemap Schilderijen Marcel Straver
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten